Inda

„Köszönet a babáknak, hogy megszülettek, családjainknak, hogy elengedtek minket szülést kísérni, a dúláknak, hogy a könyv írásos anyaga létrejött, valamint Lacinak, Daninak, Balázsnak és Annának, hogy tenyerükön hordozták és útjára bocsátották féltve őrzött kincsünket.”

„Mi Julival ültünk ott mögötte, felfegyverkezve, Juli egy lábos vízzel, én egy marék papírvattával.
És akkor csodálatos összmunka vette kezdetét egy emberpár között, s nekem volt szerencsém ennek a tanúja, szemlélője lenni. Judit nyomott, Karcsi védte a gátat. Mi adogattuk a vizes vattákat. Nincs az a könyv, ami pontosabb iránymutatást adhatna a gátvédelemről, mint amit Judit egyszerű szavakkal, apró jelzésekkel adott. És nincs az a mesteri dicséret, ami éltetőbb és helyeslőbb lehetett volna, mint amit Judit röviden, helybenhagyólag tett.”

A könyvet a Napvilág Születésház adta ki 2000-ben. 
Írták: Béres Edina, Eördög Gizella, Frigyes Júlia, Geréb Ágnes, Görbicz Adria, Gulyás Kinga, Haas György, Haas Laura, Király Ágnes, Koós Tamás, Nagy Júlia, Singer Magdolna, Szántai Gabriella,  Tamás Anna, Velkei Éva Szerkesztette: Bóna László
Borító: Erdély Dániel
Nyomdai előkészítés: Zöld Balázs és Tamás Anna
Nyomda: HTSART

A könyv ára 1600 Ft

Hogyan és hol lehet rendelni:

szabadon@szules.hu e-mail-címen, vagy sms formájában a 20-944-5909-es telefonszámon. A megrendeléseket a Napvilág Születésház a lehető legrövidebb időn belül postázza, a postaköltséget fölszámolja.

Könyvlista >>>